Răzvan are nevoie de un tratament în UCRAINA, unde o sesiune de terapie costă 3.500 euro.
Dacă doriţi să-l ajutaţi, puteţi dona orice sumă în unul din conturile deschise la BCR Timişoara:

Ron: RO81RNCB0314008394760001
Euro:RO54RNCB0314008394760002
Cod SWIFT RNCB ROBU
(pentru donaţii din străinătate)
Titular Machedon Ana (mama)

Suma de care avem nevoie este de minim 3.500 EURO, care acoperă o sesiune de terapie şi transportul din Timişoara în Ucraina.

TOTAL DONAŢII

Suma pentru o nouă sesiune de tratament- 3200 EURO
Sunt în cont - 580 de EURO
S-au folosit - 2900 de euro din 3200 primiţi (facturi)

joi, 10 februarie 2011

Plecarea în Ucraina amânată

07.06.2011

Cred că aşteptaţi veşti de la noi, să vă povestim cum este la clinică în Lviv. Din păcate nu putem să vă transmitem impresii deoarece plecarea care era planificată pentru 6 iunie s-a amânat. Din respect pentru dumneavoastră, toţi cei care ne-aţi sprijinit cu atâtea bunuri şi încurajări, vă anunţăm această amânare. Da, este vorba despre o amânare, nu am renunţat la gândul de a ajunge la clinică. Pentru moment trebuie să mai facem răbdare până se vor strânge toţi banii de care avem nevoie. După cum aţi văzut şi pe prima pagină a blogului s-a strâns mai bine de jumătate din sumă, lucru nesperat şi îmbucurător. Aceasta ne dă încrederea că toate eforturile noastre şi ale dumneavoastră îşi vor găsi finalitatea sperată.
Când am verificat ultima dată conturile ne-am dat seama că e posibil ca până la începutul lunii iunie să nu se adune cei 3500 de euro şi am scris deja la clinică pentru a vedea ce se întâmplă în acest caz. Dânşii ne-au asigurat că putem să alegem altă dată pe care o confirmăm prin completarea formularului de înscriere. Abia săptămâna trecută am anulat programarea din 6 iunie. Ne-am gândit în acest fel să lăsăm vara să treacă, şi la începutul lunii septembrie cu ajutorul lui Dumnezeu să ajungem în Ucraina.
Până atunci nu plecăm în concediu ci vom continua recuperarea în Timişoara. Deja Răzvan reuşeşte să meargă în genunchi, dificultatea o întâmpină când trebuie să ridice fundul, dar înaintează târâş-grăpiş:)
Slavă Domnului pentru toate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu